İletişim Hattı +90 388 232 7336
Haberler

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI

  • 04.10.2021
  • nigde

 

Borsamız ve Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NİTSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) büyük katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımında bulundular.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Borsamız ve Niğde Ticaret ve Sanayi Odası’nın yıllardır birlikte devam ettirdikleri eğitim desteği kapsamında ilimiz genelinde belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere Niğde Ticaret Borsası ise kışlık bot yardımında bulunurken Niğde Ticaret ve Sanayi Odası öğrencilere kaban yardımında bulundu.

 

Niğde Ticaret Borsa'sı (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer UYANIK'ın ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılan kaban ve botlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada; "İhtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak kaban ve botların alımında, Niğde il genelinde faaliyet gösteren  birçok yerel firmaya teklifler alındı. Borsamıza ulaştırılan tekliflerden ekonomik açıdan ve kalite bakımından en uygun teklifi veren Niğde ilindeki firmalardan kaban ve botlar temin edildi. Borsamız ve Odamızın personelinin ortak çalışmalarıyla öğrencilerimize ulaştırılmak üzere hazırlanan kaban ve botların gönderilecekleri okullara göre tasnifleri yapıldı. Niğde şehir merkezine 300  adet, Niğde Merkez ilçemize bağlı köy ve kasabalarımıza 200 adet, Çamardı, Ulukışla ve Çiftlik ilçelerimize de 100’er adet olmak üzere toplam 800 adet kaban ve bot yardımında bulunduk. Dağıtımların hangi öğrencilere yapılacağının belirlenmesinde Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yöneticilerinin önemli katkıları oldu.

 

Her eğitim öğretim yılı başında yapılan bu organizasyonda emeği geçen herkese ve başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne teşekkürü bir borç biliyoruz.” dedi

  • İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE  EĞİTİM YARDIMI YAPILDI
  • İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE  EĞİTİM YARDIMI YAPILDI

Nİğde Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi