15

Bildiğiniz gibi ülkemizde son zamanlarda artan terör olayları neticesinde pek çok vatandaşımız hayatını kaybetmiş, polisimiz, askerimiz ve korucularımız şehit edilmiştir. Bir taraftan terör belasını yaşarken, diğer taraftan toplumda artan bir kutuplaşma yaşanıyor olmasından da ayrıca büyük üzüntü ve kaygı duyuyoruz.

Niğde Ticaret Borsası olarak en başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TESK, TİSK TÜRK-İŞ, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, KAMU-SEN, TZOB, TÜSİAD, MÜSİAD, Türkiye Barolar Birliği, TÜRMOB ve diğer sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla "TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET" demek için toplanıyoruz.

Tarihimizin en geniş katılımlı buluşması 17 Eylül 2015 Perşembe günü saat 16:30'da Ankara Sıhhiye Meydanında olacaktır.

Siz değerli üyelerimizden de bu büyük organizasyona katılımınızı bekler;

SAYGILAR SUNARIZ

NİĞDE TİCARET BORSASI