İletişim Hattı +90 388 232 7336

“TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET”

• 15.09.2015
  • nigde

Bildiğiniz gibi ülkemizde son zamanlarda artan terör olayları neticesinde pek çok vatandaşımız hayatını kaybetmiş, polisimiz, askerimiz ve korucularımız şehit edilmiştir. Bir taraftan terör belasını yaşarken, diğer taraftan toplumda artan bir kutuplaşma yaşanıyor olmasından da ayrıca büyük üzüntü ve kaygı duyuyoruz.

Niğde Ticaret Borsası olarak en başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TESK, TİSK TÜRK-İŞ, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, KAMU-SEN, TZOB, TÜSİAD, MÜSİAD, Türkiye Barolar Birliği, TÜRMOB ve diğer sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla "TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET" demek için toplanıyoruz.

Tarihimizin en geniş katılımlı buluşması 17 Eylül 2015 Perşembe günü saat 16:30'da Ankara Sıhhiye Meydanında olacaktır.

Siz değerli üyelerimizden de bu büyük organizasyona katılımınızı bekler;

SAYGILAR SUNARIZ

• “TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET”

Nİğde Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç