İletişim Hattı +90 388 232 7336
Haberler

ÖZEL TOBB ETÜ HASTANESİ

  • 04.07.2013

Özel TOBB ETÜ Hastanesi'nden Borsamıza alınan yazıda;
 

Özel TOBB ETÜ Hastanesi'nin 24 bölümü, 12 teşhis ünitesi, 104 yatak kapasitesi ve 7 ameliyathanesi ile tüm sağlık hizmetlerini karşılamak için her geçen gün yatırımlarını güçlendirdiklerinden ve hizmet kapasitesini arttıklarından bahsedilmektedir.
 

 

Kaliteli, ulaşılabilir, kesintisiz ve güvenilir sağlık hizmetlerinin çağdaş standartlarda verilmesi amacıyla, Hastanede TOBB Danışma ve Hizmet Masası oluşturulduğu ifade edilmektedir.
 

Yalnızca Kalp-Damar Cerrahisi ve Kardiyoloji bölümlerinde tüm işlemlerin SGK kapsamında olduğu, diğer bölümlerde ise özel sağlık sigortası veya bireysel ödeme ile hizmetlerden yararlanabildiği belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

TOBB Danışma ve Hizmet Masası

Adı Soyadı                                               Telefon                                                E-mail

Müjde Özdik                                             0312 292 99 42                                 mozdik@tobbetuhastanesi.com.tr

Belma Ayvaz                                             0312 292 98 52                                  bayvaz@tobbetuhastanesi.com.tr

 

  • ÖZEL TOBB ETÜ HASTANESİ

Nİğde Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi